Dit zijn de finalisten

Wieger

A Beautiful Lie

Valentino.

Everyday Robots

Ann My Dice

Winnaar Kleine Prijs van Nieuwegein
Wieger is een singer/songwriter die samen met zijn band Nederlandstalige pop met rock –en folkinvloeden maakt. Zijn songs zijn intens, maar toegankelijk, catchy maar goed doordacht. Over liefde en dood, whisky en verhuizingen. De band is druk bezig met het opnemen van haar debuut-EP.

Winnaar Het Geheim van Babylon
A Beautiful Lie is een band afkomstig uit IJsselstein. Sinds 2016 timmeren vier enthousiaste muzikanten aan de weg met eigen werk. Ze maken rockmuziek met een poptwist. De songs zijn catchy, divers, je kan er goed op dansen, maar bovenal klinkt het als één geheel: de echte ABL-sound.

Winnaar Grote Prijs van Leidsche Rijn
VALENTINO. is een authentieke, alternatieve popband uit Utrecht. Hun muziek kan het best worden omschreven als experimentele, verfijnde pop. Songwriter Stijn Grul was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek en werd beïnvloed door acts als Radiohead en Jeff Buckley. Hij leerde zichzelf gitaar, bas, saxofoon en andere instrumenten die op zijn pad kwamen, spelen. Momenteel werkt VALENTINO. aan een nieuwe single.

Winnaar BandK’lash Woerden
Everyday Robots maakt alternatieve rock die doet denken aan de ritmische robotriffs van Queens Of The Stone Age, gemixt met de hoekige melodieën van Franz Ferdinand, volgespoten met de energie van Royal Republic. Pure rock ‘n’ roll chaos is gegarandeerd bij hun energieke en kenmerkende live optredens.

Winnaar Grote Prijs van Leusden
Ann My Dice is een energieke metalband die sinds 2012 in een groot aantal cafés en venues speelt, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Door rauwe vocalen, melodische twists en solide riffs te combineren, creëert de band een unieke metalsound. Dit geluid, een explosieve show en een enthousiaste houding, heeft geleid tot absolute hoogtepunten voor zowel publiek als band.


Prrrijzen! Wat is er mooier dan meedoen én winnen?

Ook dit jaar kunnen wij te gekke prijzen aanbieden
aan de winnaar van de finale, namelijk:

Daarnaast natuurlijk een cheque van €1000 om te investeren in je muziekcarrière. De cheque voor de jurywinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door The Music Space

De publieksfavoriet gaat naar huis met een cheque van €500 en 4x gratis repeteren bij The Music Space

Er is ook een prijs te winnen voor het publiek dat stemt op zijn/haar favoriet: De Argon Music Box 1. Een mooie Bluetoothluidspreker die je woonkamer kan voorzien van prachtig geluid. Aangeboden door Hi-Fi Klubben Utrecht!