Dit zijn de finalisten

Simplify

Skumbek

DJANGUS

TWINS

Een band ontstaan op de middelbare school, zo zien we het graag. Inmiddels zijn de bandleden van Simplify geen brugklassertjes meer en is er een andere leadzanger. De heren maken rock, met wat snufjes hardrock en de nodige ballads. Strakke drums, ritmische en ruige gitaarpartijen, lekkere basloopjes, scheurende gitaarsolo’s en een vuige rockstem…dat wordt knallen!

Het powertrio Skumbek omschrijft zichzelf graag het liefst in kleuren: Ultraviolet omdat er meer schuilt achter hun woorden en muziek. Okergeel vanwege de scherpe ritmes, die als een magistrale stralende zon zijn, met daarin de oneindigheid van zwart. Melodieën die karmijnrood kleuren nadat ze verleidelijk gezongen zijn. Lentegroen vanwege de thema´s waarover word gesproken en gerapt. Wit omdat hiphop, performance en rock een onbeschreven blad zijn als het om de Nederlandse taal gaat. En magenta omdat muziek soms uitgesproken mag zijn.

Solo vertaalt Django verhalen en lessen uit het dagelijkse leven naar ingetogen akoestische nummers. Wanneer je daar drie bandleden aan toevoegt, ontstaat er een wervelende mix van pop, rock, funk, soul, hip- hop en gospel. Luister, huiver en aanschouw hoe Django transformeert naar DJANGUS, een dansbare en spetterende act.

TWINS is melancholisch, gelaagd en dromerig. Ontstaan als indieproject met zijn tweeën, maar inmiddels is TWINS uitgegroeid tot een vijfkoppige band. Met de gloednieuwe single ‘Trigger’ zijn ze er meer dan klaar voor om je mee te nemen op hun roadtrip in het donker.

Prrrijzen! Wat is er mooier dan meedoen én winnen?

Ook dit jaar kunnen wij te gekke prijzen aanbieden
aan de winnaar van de finale, namelijk:


Daarnaast natuurlijk een cheque van €800 om te investeren in je muziekcarrière.

De publieksfavoriet gaat naar huis met een cheque van €400 en 6 uur gratis repeteren bij The Music Space